2011 m. gegužės 16 d., pirmadienis

:(

kuo toliau tuo liudniau. nebegaliu daugiau :( blogai blogai. liūdna.
yumm my weekend was AWESOME. in villige with my friend :) ah textin englih again :D but still nobody reads. yeah maybe I'm too borin or something.



Anyway I feel really bad today. :s just chillin' and waching some movies and reading;s

yesterday watched 'into the wild' second time and now im sure, that is the best movie eveeer!

2011 m. gegužės 12 d., ketvirtadienis

labas

ši savaitė labai liuksiška!! faina faina faina. vakar nusipirkau vansus. jie tokieee osum osum osum. myliu juos. ok įkelsiu foto.
gražūs,žinau. šiandien dar suknele tokia jureivišką tipo. iš šeip viskas liuks. bendrauju, šilta, vasara artėja!! žodžiu nuotaika gera, viskas puiku!

2011 m. gegužės 8 d., sekmadienis

GMD/ SMD

yesterday in Vilnius was SMD ( street music day) I was there all day with my friend and saw a lot of good musicians.
every may lot of not popular musicians meets in Vilnius center streets and sings, plays with their instruments. It was a looot of fun. there meets all interesting people, a lot of artists and other interested in music people.
and also some photos:



aš nemoku dainuoti ( I can't sing)




2011 m. gegužės 4 d., trečiadienis

šiandien pagaliau buvo visai nieko diena. nors visa dieną lijo ir buvo šalta. Po pamokų variau su Ieva biški į miestą. hm... gal ir nieko įpatingo bet bent jau prisižvengėm belekiek :) nusipirkau žiaauuuriai gražu žydrą nagų laką. kartais susimastau kam iš vis čia rašau. vistiek nieks neskaito. o gal skaito (vargu kad), bet nekomentuoja. na visgi kažkam vistiek reik išsipasakot. ha ha. labai labai labai myliu bitlus. o taip.myliu ne vien jų muziką, bet ir požiūrį į gyvenimą, laikotarpį kada jie gyvavo ir visa kita.
lakas tai toks maždaug:
love love love xx

2011 m. gegužės 3 d., antradienis

liūdna liūdna suknistai nefaina diena. galvojau kad nemyliu bet pasirodo myliu. galvojau kad man px kad aš stora bet taip nėra ir dar daug daug kito šudo. kartais mano gyvenimas tikrai labai labai suknistas. nekenčiu norėčiau gyvent ne Lietuvoj. prieš kelis metus labai labai mylėjau Lietuvą, o dabar... supratau kad čia šudas. noriu į Ispaniją, Londoną, Havajus. bet kur tik digt iš čia. prasmegt skradžiai į žemę. va kaip jaučiuosi. noriu dingt ir nematyt tų skaudinančių žmonių kuriuos matau kasdien., tų dėl kuriu suskausta širdį pamačius, supratus kad neiko nebus (never).žodžiu. nieko. ate.labas. aš dingstu. nes užkniso. beveik.visi.
nesupraskit tiesiogiai. bet štai ką norėčiau pasakyt kai kurie žmonėm :(

2011 m. gegužės 2 d., pirmadienis

just be your queen

gėėėris yra neit į tą šūdiną mokyklą vien todėl kad nori pamiegot. dabar guliu lovoj kol kiti kažką sprendžia rašo ir lalalala.good for me. šykart tikrai. šeip labai užkniso tas šudas susikaupes visur. ką aš veikiu dienomis.? hm? namai, mokykla, daile, namai.wow o tai prasmingas gyvenimas. savaitgaliai. namai, daile,miestas, draugai o.o
užkniso ta rutina, visas užkniso todėl ir laukiu vasaros, kad galėčiau išvažiuot toli į sodybą ir būt su tais kurių nemačiau metus :o maudytis, gulėt ant žolės nemiegot visą naktį, stebėt žvaigždes, atjunkt visus suknistus smegenų siurbikus (kompą, tv, tela) ir chillint. žinoma visą vasarą nesedėsiu kaime. dar būsiu Vilniuj su draugais kuriuos mačiau visus metus arba nemačiau seniai. der pamatysiu jūrą, šoksiu į bangas, daug važinėsiu dviračiu. ech va kur life. atrodo visus 9 mėnesius gyvenam dėl likusiu 3. lets clean our personal shit